VAD MEDLEMSKAPET INNEBÄR

När du registrerat dig hos Vi & Video så kommer inbjudningar till olika undersökningar skickas till dig via den e-postadress du uppgett vid registreringen. I e-postmeddelandet hittar du en länk till enkäten, viktig information och hur lång tid undersökningen beräknas att ta.

Vanligtvis tar en undersökning 5-10 minuter. Undersökningens innehåll varierar och behandlar ämnen så som underhållning, dina medievanor och annonsering. Du kan till exempel få ge feedback på en video eller bara fritt berätta vilken typ av känsla du får av ett varumärke. Som medlem i Vi & Video kommer du också bli tillfrågad att svara på undersökningar ifrån externa aktörer.

Du väljer själv hur många undersökningar du vill delta i per månad genom att logga in på ditt konto och skräddarsy din medverkan efter vad som passar dig. [Panelname] är helt frivillig och gratis att medverka i! Som medlem förbinder du dig inte i att delta i ett visst antal undersökningar per månad, dessutom får du ersättning för varje undersökning du deltar i. Läs mer om hur det fungerar här.